Nieuws


Woensdag 7 april om 22.00 start mijn nieuwe programma Stylist van de Sterren op Net 5!!! Zes stylisten gaan elke week de strijd met elkaar aan in de wereld van fashion, glamour en VIP's onder streng toezicht van Bastiaan van Schaik... Kijken dusss!!!
Mini-Biografie


Na het afronden van haar vwo op College Hageveld in Heemstede besluit Suzanne op achttien-jarige leeftijd een jaar te gaan backpacken in het woeste Australië. Ze wisselt daar het ruige avonturiersbestaan af met een paar maanden modellenwerk in Sydney. Eenmaal terug in Nederland begint Suzanne aan haar studie Communicatiewetenschap aan de UvA. Tijdens haar studie zet ze haar modellenwerk voort en werkt ze achter de bar bij Sinners.

In het laatste jaar van haar studie wordt ze gevraagd een screentest te doen bij Veronica. Het is meteen raak en ze presenteert samen met Monique Spronk en Karlein Nolet haar eerste programma; ‘Veronica’s Mission Impossible’.Vanaf dat moment gaat het hard. Ze doet onder andere de filmspecials ‘James Bond Casino’ en ‘Pirates of the Caribbean; achter de schermen’, het autoprogramma ‘Heels on Wheels’ en ‘Funny Video’s’.


In september 2007 presenteert ze haar eerste seizoen ‘De Grote Beurt’, wat eerder gepresenteerd werd door Jorinde Moll. Een groot succes want inmiddels heeft ze al 3 seizoenen van het programma gepresenteerd!

In het najaar van 2008 heeft Suzanne de Jong samen met Lange Frans en Lauren Verster angsten en fobieën getrotseerd in het programma Fobiac. Met succes, want dit najaar volgt seizoen 2!